Tervetuloa iloisten neuleohjeiden maailmaan!

AJANKOHTAISTA

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ SUURI SUOMALAINEN TOIVESUKKAKIRJA 3!

Hyvän mielen villasukat- kirja saa kaverin shoppiin. Suuri suomalainen toivesukkakirja 3 sisältää 30 neuleohjetta pitkiin sukkiin. 

30 sukkamalliin mahtuu niin kirjoneuletta, pitsiä kuin raitojakin eripaksuisista langoista neulottuna. Sukanvarsien pituus vaihtelee polvisukista ylipolvensukkiin, ja osa malleista on suunniteltu miehiseen makuun.
Tekijöinä ovat tutut huippusuunnittelijat Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Niina Laitinen, Anna Mäkilä, Sinikka Nissi, Mervi Pasanen, Hanne Piirainen, Mia Sumell, Anna-Karoliina Tetri sekä Marjukka Vuorisalo.

Huom!  Arvioitu julkaisupäivä  on syyskuun lopussa - lokakuun alussa.
Ennakkoon tilatut ja maksetut kirjat postitetaan heti niiden saavuttua shopin varastolle.

Digitaalinen lahjakortti

SullaVikat Shopiin on tullut saataville näppärä lahjakortti. Kortti käy maksuksi kaikkiin shopin tuotteisiin.

Näppärä lahja neulomisen ystävälle. Kortin voi säästää maksuksi vaikka syksyn kirjauutuuksiin!

Kun olet ostanut lahjakortin, saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka voit käyttää lahjakortin. Lahjakortti käy maksuna kaikkiin SullaVikat Shopin tuotteisiin.

Voit jakaa saamasi lahjakortin vastaanottajan kanssa esimerkiksi sähköpostilla tai viestin välityksellä.

Joulusukat

Parin vuoden ajan on tullut paljon pyyntöjä jouluisesta sukkamallista. Tänä vuonna sainkin ohjeen ujutettua aikatauluun ja vastasin kysyntään. Sukissa kurkkivat puput ja porot, lumihiutaleiden ja metsän keskellä. Joukkoon on myös eksynyt (yllättäen) sydämiä. 😍

fullsizeoutput_4855.jpg
65305569_646525109194904_772543504485607

Hyvän mielen villasukat- kirja putkahti painosta ja on nyt tilattavissa shopista.


Maailma on täynnä tavaraa, mutta jos haluaa antaa toiselle jotain lämmintä - omaa aikaansa ja kauniita ajatuksia - voi neuloa toiselle kauniit villasukat.

Tiedätkö ajatuksen, että kokin tunteet siirtyvät ruokaan? Hyvän mielen villasukat -kirjassa on sama idea: Siinä virittäydytään oikeanlaiseen tunnelmaan, sitten neulotaan villasukkiin hyviä ajatuksia ja energiaa toiselle (tai itselle). Mukaan neulotaan lempeyttä, unelmia, rohkeutta, tsemppiä, rakkautta ja paljon hyviä ajatuksia. Ja jokaiseen silmukkaan on ladattu sitä hyvää, mitä toinen tarvitsee.

12 selkeää ohjetta kaiken tasoisille neulojille, 12 hyvän mielen tekstiä sekä neulojalle että sukkien saajalle, vinkkejä väreihin, kokonaiset 240 sivua pakattuna täyteen mm. rakkautta, huolettomuutta ja lempeyttä ja kaikki tämä ympäröitynä maailman kauneimmalla kuvituksella. 

 

Kirjasta saa inspiraatiota hyvän mielen neulomiseen, värien valintaan ja hyvien tunteiden ja ajatusten välittämiseen. Ja samalla kun neuloo hyvää toiselle, tuntee sen hyvän itse.

 

Kirjasta löytyy myös ihania, pieniä viestejä, joita voi antaa sukkien mukana.

 

Sukat: SullaVikat by Mia Sumell 

Tekstit: Sanna Wikström. Sanna on suositun Hidasta elämää -hyvinvointisivuston perustaja, hyvinvointikouluttaja ja -kirjoittaja ja kahden pienen lapsen äiti. Sannan oivalluttavia tekstejä ovat lukeneet sadattuhannet suomalaiset lehdissä ja netissä.

 

67381906_676613282852753_733232312640916

Täältä löydät kaikki SullaVikat- ohjeet.

Sirkus-klubi

SullaVikat-klubin jäsenyys on ihan uusi tapa saada ihana SullaVikat-ohje joka kuukausi.
Käyhän tutustumassa!

Mun nimi on Mia (40-vee) ja olen kotoisin Kokkolasta. Mulla on liikaa lankoja ja mää en ole muistaakseni kutonut ikinä kahta paria samanlaisia sukkia. Päivätyöni on hotelli- ja ravintola-alalla vastaanottovirkailijana ja myyntisihteerinä. Olen opiskellut työn ohella taloushallinnon merkonomiksi ja valmistuin keväällä -18. Nyt syksyllä -20 aloitin media-alan ja kuvallisen viestinnän perusopinnot sekä käsityön taiteen perusopinnot TAITO-käsityökoulussa.
Harrastuuksiani ovat mm. lenkkeily ja valokuvaus. Pienen, tekeillä olevan portfolion löydät täältä.

Neulomaan opin jo pikkutyttönä mutta unohdin ja löysin harrastuksen uudestaan muutama vuosi sitten. Neulomisesta ei vain tahtonut tulla mitään sillä mielenkiinto malleihin lopahti äkkiä ja kaikki jäi kesken.

Siispä aloin neulomaan sukkia, missä kuvio ja värit vaihtui mielen mukaan. Jo alkoi sukkia syntymään.

Mietin, voisiko tästä olla yhtä paljon iloa muille kuin siitä on minulle? 
Ja kuinka tämän toteuttaisin?
Ja kiinnostaako ketään?​

Vielä itseäni epäillessäni kaikkien pallojen, sydämien, sahalaitojen ja värimelskan keskellä, viisas tuttavani sanoi:

 

"Onhan sanatkin kaikki keksitty, ne vain pitää laittaa oikeaan järjestykseen."  

Näin syntyi ensin Facebook-sivut, ensimmäinen knit along, nettisivut ja pieni kauppa, SukkaSirkus-ryhmä, kasa uusia ja vanhoja ohjeita, toinen, kolmas, neljäs, viides ja kuudes knit along eli Pätkis ja toivottavasti vielä monen monta sukkaa ja ohjetta. Minulla oli ilo ja kunnia olla yksi vuoden 2018 Roosa nauha- malliston suunnittelijoista. Taitoliiton sivulta löydät Roosa-nauhaneuleiden ohjeet. 

Syksyllä 2019 julkaistiin Hyvän mielen villasukat, jonka tein yhdessä lapsuuden ystäväni Sanna Wikströmin kanssa. 
Me tykättiin niin yhdessä tekemisestä, että tänä syksynä ilmestyy toinen yhteinen sukkakirja, Hyvän mielen villasukat lapsille. 

Olen mukana myös toisessa syksyllä julkaistavassa yhteisteoksessa, Suuri suomalainen sukkakirja -pitkät sukat. Kirja on kymmenen suunnittelijan yhteisteos, jokaiselta 3 ohjetta.

Tälle vuodelle on luvassa myös pari ohjetta eri lehtiin ja omakin shoppi saa jossain välissä täydennystä.
 

Eli säpinää ja hyvää mieltä on riittää! 

Olen tällä hetkellä keskittynyt suunnittelemaan sukkia ja lapasia. 

Elämänmakuisia sukkia ja lapasia, joita on helppo värittää ja muokata itse. Minä annan alkusysäyksen ja sinä olet rohkea ja nautit siitä, mitä itse luot!

Pyrin jatkuvasti oppimaan uutta ja pidän itseäni vielä aloittelijana. Haluan kovasti näyttää mallia siinä, miten uutta voi oppia lyhyessäkin ajassa ja yritänkin jakaa oppimani uudet asiat uusien mallien muodossa mahdollisimman nopeasti myös neulojille.

Kaikki mallini ovat yksityiskäyttöön tarkoitettu mutta neulottujen sukkien lahjaksi antaminen on erittäin suotavaa. Toivoisin vain, että muistat mainita suunnittelijan.

 

Sukkien myyntiin esim. hyväntekeväisyystarkoituksessa voi olla yhteydessä minuun.

Otan mielelläni osaa erilaisiin projekteihin mikäli aikataulu sallii. Näistäkin voi olla minuun suoraan yhteydessä.


Tilaustöitä en ota vastaan.
 

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni!

Blogistani löydät silloin tällöin kuulumisia kaupasta ja uutuuksista. Tulevat Pätkikset tulevat uuteen blogiin.


Pätkisten ladattava versio on tarjolla aina tietyn ajan maksutta, minkä jälkeen ohjeen saa maksua vastaan shopista. Muistathan siis ladata valmiin ohjeen itsellesi ilmoitetun ajan sisällä, mikäli haluat sen ilmaiseksi!