top of page
  • Writer's pictureMia

Hyödynnä langanloput!

Lankakerän loput voivat olla neulojalle sekä haaste että mahdollisuus. Kori pullistelee lankakerien loppupätkistä mutta miten niitä uskaltaa alkaa käyttämään -nehän loppuvat pian kesken! Sen sijaan että langanpätkät keräisivät pölyä nurkkiin, ne voivat olla inspiraation lähde ja melkoinen aarre! Pikkuhiljaa kertynyt värikokoelma kannattaa kaivaa säännöllisesti päivän valoon ja kurkata, mitä ihania yhdistelmiä niistä voisi kehittää. Erityisesti sukkiin neulottuna langanloput voivat luoda värikkäitä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tekevät jokaisesta neulekappaleesta uniikin ja persoonallisen. Unohdetut jämät siis vain odottelevat kiltisti sitä oikeaa projektia!

Lisäksi langanloppujen käyttö neuletyössä on ekologinen valinta. Sen sijaan että heittäisit ylimääräiset langanpätkät pois, annat myös niille elämän ja vähennät samalla tekstiilijätteen määrää. Tämä tekee neuleharrastuksesta entistäkin kestävämpää ja ympäristöystävällisempää. Ja nurkatkin pysyvät vähän siistimpinä! Nyt, kun kevät kolkuttelee ovella, on aika kaivaa esiin jämälankojen mukana luovuus ja aloittaa uusi seikkailu!

Sonja Nykäsen Pupusukat voisi olla täydellinen tapa hyödyntää langanloput. Mikä olisikaan parempi tapa piristää kevätpäivää kuin neuloa värikkäät sukat, jotka sopivat täydellisesti keväiseen tunnelmaan?

Neuletyö on enemmän kuin vain käsityötä – se on tapa ilmaista itseään ja luoda jotain kaunista omilla käsillä.


Sonja Nykäsen Pupusukat ovat helmikuun uutuusmalli! Kaikki Sonjan mallit löydät TÄÄLTÄ. Sonjan löydät myös Instagramista: @sonja.nyk


Kurkkaa myös nämä mallit langan loppujen hyödyntämiseen! Kun löydät itsellesi mieluisan mallin, voit samalla mallilla neuloa loputtomasti erilaisia sukkia ja samalla lankavarastot häviävät yhtä itsestään kuin ne ovat kasvaneet!


Mia Sumellin Medaljonki (ruskea, keltainen, valkoinen, harmaa oikealla) Mia Sumellin Eijan sukat (Vaaleanpunainen poikittainen palmikkoresori vasemmalla ylhäällä) Mia Sumellin Kimara (Harmaa resori, turkoosi, vihreä, oranssi, sopii myös raitalangoille, ylälaidassa!)

Mia Sumellin Boho (Vaaleanpunainen resori, kuvassa sekä ylhäällä ett alhaalla, sopii hyvin raitalangoille.)

Kaikki minun mallit löydät TÄÄLTÄ. Minut löydät Instagramista: @sullavikat ja @pullavisero


Hanne Piiraisen Pikkupandat pikkujalkoihin. Kaikki Hannen mallit löydät TÄÄLTÄ. Hannen löydät myös Instagramista: @puikoillapeltolassaVajaasta kerästä tulee myös esimerkiksi pipo pinempään päähän, kuten tämä Anniina Juutin Ruskopipo. Kaikki Anniinan mallit löydät TÄÄLTÄ. Anniinan löydät Instagramista nimellä @annijuutiknits


Tätä kirjoittaessa tervetullut aurinko alkaa hieman pilkistää pilven takaa. Itse meinaan noudattaa tänään kotona omaa neuvoani, rojahtaa tänään neulomisnurkkaan ikkunan ääreen, laittaa aivot narikkaan ja luureihin äänikirjan pyörimään sekä luoda puikoille jotain talven aikana kertyneistä jämistä!


Mukavaa viikkoa toivottelee Mia! 1 250 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Pääsyn blogin klubilaisille suunnattuun sisältöön

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page