top of page
  • Writer's pictureMia

Minkälaisen neulekurssin sinä haluaisit käydä verkossa?

Päivitetty: 1. maalisk.

Olen miettinyt pääni puhki tätä asiaa pitkän aikaa ja hiukan ehkä kysellytkin eri kanavien kautta. Vastauksia tulee mutta aika vähän jos vertaa näkyvyyteen. Tämä voisi tietysti meinata sitä, ettei ajatukselle ole kysyntää mutta mä en jääräpäänä suostu uskomaan moista.


Olen jo muutaman vuoden vetänyt Sirkus-neuleklubia verkossa, missä jäsenet saavat sukkaohjeen jokaisena vuoden kuukautena. Tämän lisäksi neuleohjeita kertyy pakettiin ikään kuin bonuksena muutama. Näiden rinnalle haluaisin tuoda myös pieniä kurssimuotoisia esim. tekniikkavideoita, joita jokainen voisi käydä omaan tahtiin. Tiedän, että Youtube on täynnä näitä ja alunperin tietoisesti jätin videot pois sillä ne tuntuivat hieman työläältä, kun googlaamalla löytyi yleensä vastaus, jos hieman käytti aikaa. Jos kuitenkin leikitään ajatuksella, että klubiin sisältyisi (ja olisi myös erikseen ostettavissa) erilaisia pieniä kokonaisuuksia, jotka löytyisivät kaikki samasta paikasta, mitä ne sinun mielestäsi voisivat olla? Tai jos puhutaan isommasta kokonaisuudesta, senkin voisi toteuttaa esim. useamman kurssin bundlena.

Tarkoitus on kuitenkin pitää nämä ikään kuin tekniikkavideoina ja vinkkikokonaisuuksina, joiden mukaan aloittelijatkin ja hiukan enemmän neuloneet uskaltaisivat astua rajan tälle puolelle ja sen jälkeen vähän vielä yli.


Haluaisinkin kuulla, millainen verkossa järjestettävä neulekurssi saisi sydämesi sykkimään ja neulepuikot heilumaan ilosta! Joten, kerrohan: Minkälaisen neulekurssin sinä haluaisit käydä verkossa? Ajatukseksi muutama esimerkki:

  1. Kirjoneuleiden Lumo aloittelijalle: Rakastatko kauniita kirjoneuleita ja värejä? Haluaisitko oppia luomaan kuvioita, jotka tekevät neuleistasi todellisia taideteoksia? Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sukeltaa syvemmälle kirjoneuleiden maailmaan ja oppia uusia tekniikoita! Kurssilla annetaan valmiiksi esim. tulostettavat kaaviot, joihin voit suunnitella omat kuviosi ohjeiden mukaan. Mukana voisi olla vaikka 10 kuviota, joita kurssilainen saa käyttää vapaasti. Myös lista eri langoista, joita voi käyttää samoissa kirjoneuleissa (sama m/g).

  2. Pitsineuleiden Taika aloittelijalle: Halajaako sydämesi kauniita pitsineuleita mutta kaaviot näyttävät heprealta? Haluaisitko oppia neulomaan kauniita ja ilmavia pitsikuvioita, jotka ihastuttavat ja viehättävät? Tässä kurssissa pääset tutustumaan yleisimpiin merkkiselityksiin ja erilaisiin pitsineuletekniikoihin. Rohkaistuasi pääset luomaan upeita pitsineuleita, jotka hurmaavat kauneudellaan!

  3. Joustavan Jäntevät Joustimet: Kokoelma (esim. 10kpl) erilaisia joustinneuleita, ohjeet niiden tekemiseen ja neuvo, miten voit niitä käyttää tai vaihtaa eri sukkamalleihin. Tässä voitaisiin käydä läpi esimerkiksi myös joustava aloitus ja lopetus.

Kerro, mikä näistä vaihtoehdoista innostaa sinua eniten tai jos sinulla on jokin muu mielessäsi! Kiitos, että jaat kanssani ajatuksesi! Ajatuksia voit laittaa vaikka yhteystietolomakkeella TÄÄLLÄ. Jos luet tekstiä kännykällä, näet ruudun alareunassa eri yhteydenottotapoja. Mikä tahansa käy! Jos viestejä tulee paljon, kiitän lämpimästi näin etukäteen sillä en välttämättä ehdi/huomaa kaikkiin vastata.


Nyt sormet, varpaat ja puikot ristiin, että tuntumani osuu oikeaan ja tällainen olisi hyvä juttu. :)

Lämpimin neuleterveisin, Mia


 

Liity sinäkin satojen klubilaisten iloiseen joukkoon!508 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


  1. Kirjoneuleiden lumo aloittelijoille. Tosin olen kyllä jo kirjoneuleita kutonut mutta esim. tikapuutekniikka on hepreaa ja tuo dominanssi myös unohtuu usein ja tuhansien langanpäiden päättely jo kutoessa koska kuka niitä jaksa päätellä kun työ valmis. Siinä nyt jotain mikä voisi hyvinkin kiinnostaa 😊

Like
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Pääsyn blogin klubilaisille suunnattuun sisältöön

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page