• Mia

Moi, mä oon Mia!

Updated: Nov 15, 2018


(Jos et näe videota tässä, voit katsoa sen Youtubesta.)

Ajattelin, että olisi mukava esittäytyä niin näet, kuka tätä aikuisten Kapteeni käskee- leikkiä täällä täällä päässä leikkii. :D Samalla esittelen langat tulevaan Pätkikseen hiukka paremmin ja suositukset määristä. Niitä tietysti on vähän vaikea sanoa ehdottoman tarkasti mutta suuntaa-antavasti onnistuu. :)


Eli lyhyesti sanottuna kapteeni käskee taas ottamaan sellaiset langat, mitkä omaa silmää miellyttää. Määrä tietysti riippuu koosta ja hieman omasta käsialasta mutta jotakuinkin näillä pitäs pärjätä (ja aina voi tosiaan vähän soveltaa): -Tumman harmaa (pohjaväri) reilu 100g. 1 kerä saattaa riittää mutta ei haittaa, jos sitä on vähän enemmän. -Valkoista riittää kerä. Kulkee siinä pohjavärin rinnalla mutta sitä ei ihan niin paljoa tarvitse. - Maustevärejä: keltainen, vaaleanpunainen ja lila mulla kului 15-25g/väri eli ei paljon mithään. Voit myös ottaa pikkunyssyköitä ja tehdä kaikki mausteraidat eri väreillä, jolloin yhtä väriä ei tarvi tuotakaan määrää.


Hei ja keskiviikkona (ylihuomenna!) tosiaan aloitetaan! Tämä tirehtööri sekoili vähän päivissä. Klo 6.04 aamulla aukeaa eka Pätkis Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä, ajastan Pätkikset myös tänne blogiin.


Toivottavasti tuut tällekin matkalle mukaan! Kuullaan! :)
Kiinnostaisiko sinua ihan uusi tapa saada ihana SullaVikat-ohje joka kuukausi?

Käyhän tutustumassa Sirkustelijoihin! Liittymällä saat mm. kaikki menneet Pätkis-ohjeet pdf-tiedostoina ja joka kuukausi vaihtuvan ohjeen. Ohjeet ovat ladattavissa Sirkustelijat-sivulla, jonne sinulle aukeaa pääsy liityttyäsi.

714 views
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 proudly created by SullaVikat