Etsi
  • Mia

Pätkis HAIKU, osa 1
Huomenta!


Ja oikein ihanaa ja rauhallista jouluaaton aamua. Tästä starttaa yhteisneulonta HAIKU. Jos missasit ennakkotiedot, löydät ne edellisestä postauksesta.

Näiden blogitekstien yläpuolella näet valikon, mistä voit halutessasi suodattaa ainoastaa ilmestyneet HAIKUn pätkät. Homma toimii samoin kaikkien edellisten Pätkisten kohdalla eli voit suodattaa haluamasi ohjeen pätkät näkyviin esim. Sikermät tai Perholaiset.


Tällä kertaa tahti on suht kova mutta ohjeethan jää tänne muistiin, joten tee rauhassa omaan tahtiin. Ohjepätkät ilmestyvät joka aamu aikavälillä 24.-31.12.2019.


Pätkät ilmestyvät ajastettuna myös Facebookin SukkaSirkus- ryhmään.

Instagramissa löydät muiden neulomia SullaVikat-sukkia ja voit käyttää itse julkaistessasi kuvia #HAIKUpätkis #SullaVikat #miasumelldesigns


Tämän kertaisen Pätkiksen resori on neulottu pienin palmikoin. Kennokuvio muodostuu kahden silmukan palmikoista. Ohjeessa neuvotaan käyttämään apupuikkoa mutta voit helposti tehdä ilmankin. Ja mikäli palmikko ei ole sinulle mieluinen juttu, voit hyvin tehdä ihan resorin 3 oikein, 2 nurin tai vaikka valepalmikon. Mikä tahansa viidellä jaollinen siis käy (ja soveltaen mikä tahansa.)


Tässä ensimmäinen pätkä.
Huomenna jatketaan!