top of page
Etsi
  • Writer's pictureMia

PITSYLIT, alkutiedot

Päivitetty: 15. tammik. 2022


Tervetuloa neulomaan tämän vuoden ainoaa SullaVikat Pätkistä! Neulotaan yhdessä Pitsylit, pitkät kirjoneulesukat. Ohjepätkät julkaistaan joka päivä 24.12.-5.1. Ohjeet julkaistaan täällä blogissa sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä.


Annan hiukan ennakkotietoja, jotta voit halutessasi valmistautua. Yhteistyökumppanina toimii ihana ja asiantunteva Katja, Pielisen Kalusteen Lankapuodista (linkki vie Lankapuodin nettisivuille). Saat Lankapuodista vuoden vaihteeseen saakka alennusta kampanjalangoista alennuskoodilla SIRKUS. Kannattaa käydä ostoskorissa klikkaamassa koodi alennuskohtaan, jolloin näet suoraan alennetut tuotteet kaupassa. Kauppaan on myös luotu oma kategoria minun mallisukkaan valitsemilleni langoille. Pitsylit-kategoriaan pääset suoraan TÄSTÄ.


Sinun ei siis tarvitse neuloa samoilla langoilla kuin minä vaan voit tuttuun tapaan valita mieluisat värit. Suosittelen valitsemaan yhden värin pohjaväriksi ja muut värit niin, että ne erottuvat tästä pohjaväristä.


Eli 4 väriä: 2x100g ja 2x25g. Niillä pitäisi pärjätä hyvin. (Määrät ovat ohjeen mukaiselle langalle.)

Ota huomioon myös neuletiheys ja oma käsiala. Mallisukat ovat pohkeen kohdalta n. 38-40cm sopivat. Terän kokoa voi säätää omaan jalkaan sopivaksi. Kokoja on vain yksi. Sukan varren molemmilla sivuilla kulkee "sauma", etu- ja takaosa ovat samanlaiset. kuvio on kerroksella toistuva.


Alla on näkyvillä myös sukassa käytettävät silmukat. Mitään kovin vaikeaa ei siis ole tulossa vaan pitsillä mennään resorissa. :)


-Kirjoneule aloitetaan 94 silmukalla. -Nilkassa on 62 silmukkaa.

-Kirjoneuleosuudella on 120 kerrosta. -Kantalapussa on 31 silmukkaa.

Toivottavasti nähdään välipäivän Pätkiksen merkeissä!


-Mia

6 910 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Haluaisitko saada itsellesi uuden yllätysohjeen joka kuukausi?

Vuoden 2024 Sirkus-klubi on nyt saatavilla!

Uusi, ennen julkaisematon ohje sähköpostiisi joka kuukausi!
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta
WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!
Display_pupu.png
bottom of page