top of page
  • Writer's pictureMia

PÄTKIS: Potpuri 20.8.-3.9.2019

Heippa!


Ensi viikon tiistaina aloitellaa taas uutta Pätkistä. Jännää!

Jos olit neulomassa Sikermiä, tiedät jo idean. Räsymattosukkaa siis tehdään ja värien valinnassa ja sekoittamisessa ei ole oikeastaan mitään rajaa. Itse tykkään käyttää noita raitalankoja ja mitä hassummalta näyttävät kerällä vierekkäin, sitä iloisemmaksi tulen, kun sukka etenee. 😊

Kävin jo hypistelemässä ihania syksyn raitalankoja ja niistä olisi saanut ihan hullun monta ihanaa yhdistelmää! Mutta valitsin silti jälleen langat omasta laatikosta. Mulla siis pohjavärinä valkoinen ja raidallisista vihreä on Sockia ja kaksi muuta 7 Veikkaa.Valitse rohkeasti langat!

Tässä lyhyesti hieman vinkkejä, jotta voit valmistautua:


Lanka: Novita/7 Veljestä, Adlibris/Socki, Kaupunkilanka/Kivijalka tai joku vastaava

Puikot: 3.00mm-3.5mm oman maun ja käsialan mukaan

Tiheys: 26 silmukkaa ja 30 kerrosta/10cm -Kyseessä on ohje, joka on tehty samalla periaatteella kuin Sikermät. Lisään mukaan vähän extraa.

-Lankoja voi näin ollen olla kaksi (pohja- ja kuviolanka) tai useampi. Suosittelen käyttämään raitalankoja, joiden värit erottuvat toisistaan. Raidoittuessaan lopputuloksesta tulee aina hyvä ja harmooninen, kun värit alkavat toistumaan. Tärkeintä on ettei eri kerillä ole hirveästi samaa väriä. Tosi hyvä, jos on tummempaa/kirkkaampaa raitaa toisella kerällä ja toisella esim. pastellia

---> Kaikki värit ja sävyt erottuvat toisistaan. Kokeile rohkeasti!

-Kuviot ovat simppeleitä, joten ohjeen ja kokojen muokkaus on tosi iisiä. Valmiita kokoehdotuksia on kolme. Neulominen on aika nopeaa sillä ohje sinänsä on helppo.

Mallisukat on neulottu keskimmäisen koon (M) ohjeella ja ne ovat sopivat n. 38cm paksuun pohkeeseen. Terän pituuteen voi itse vaikuttaa. Lankoja mallisukkiin kului yhteensä 205g, josta 100g on valkoista ja loput raitalankoja. Neuloin valkoisella resorin, kantapään, sukan kärjen ja osan kuvioista.


Näillä lähdetään liikkeelle!

Ihanaa, kun olet mukana taas! 😘😘😘


-Mia 

Syksyllä sukkien mukaan neulotaan paljon hyvää mieltä. 12 selkeää ohjetta kaiken tasoisille neulojille, 12 hyvän mielen tekstiä sekä neulojalle että sukkien saajalle, vinkkejä väreihin, kokonaiset 240 sivua pakattuna täyteen mm. rakkautta, huolettomuutta ja lempeyttä ja kaikki tämä ympäröitynä maailman kauneimmalla kuvituksella. Tätä ei kannata missata! Sukat: SullaVikat by Mia Sumell Tekstit: Sanna Wikström. Sanna on suositun Hidasta elämää -hyvinvointisivuston perustaja, hyvinvointikouluttaja ja -kirjoittaja ja kahden pienen lapsen äiti. Sannan oivalluttavia tekstejä ovat lukeneet sadattuhannet suomalaiset lehdissä ja netissä. Ensimmäinen postitus arviolta syyskuun ekalla viikolla eli sehän on ihan just!

2 249 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa.

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page