• Mia

Pitkikset, osa 16

Updated: Apr 15, 2019

Huomenta!


Kyllä, tänään on viimeinen Pätkis tältä erää. ❤️


Kiitos taas kovasti matkasta, Pätkistellään yhdessä jälleen ensi vuonna. Teen koonnin ohjeesta pdf-muotoon viikon kuluessa ja se on taas ladattavissa ilmaiseksi hetken aikaa. Blogissa ja Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä ohjeen pätkät säilyvät. SukkaSirkus-ryhmässä on ollut käynnissä nimikisa, johon vielä ehdit osallistumaan. Palkintona on Sirkustelijat- 19 Jäsenyys tai vapaavalintaisesti 10 kpl ohjeita Shopista.


Oikein ihanaa joulun ja uuden vuoden odotusta. 😘 -Mia 🔅


Jatka kärki pohjavärillä. Kun olet pikkuvarpaan kohdalla, neulo yksi kerros ja kavenna 2. ja 4. puikon alussa yksi silmukka yhteen neuloen. Nyt sinulla on jokaisella puikolla 13 silmukkaa.


Nauhakavennus Kavenna jokaisella kerroksella: - Ensimmäisen ja kolmannen puikon 2. ja 3. viimeiset silmukat yhteen neuloen. Neulo viimeinen silmukka oikein. - Neulo toisen ja neljännen puikon alussa 1. silmukka oikein ja tee ylivetokavennus. Kun työssä on jäljellä 4 silmukkaa/puikko, päättele silmukat vetämällä lanka jäljellä olevien silmukoiden läpi. Päättele langat. Valmis!

Katsohan myös nämä blogin yhteisneulontaprojektit:

Perholaiset: https://www.sullavikat.com/blogi/categories/perholaiset Pirskeet: https://www.sullavikat.com/blogi/categories/pirskeet


Shopista löydät ison kasan iloisia neuleohjeita. Käyhän tutustumassa TÄÄLLÄ

1,003 views
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 proudly created by SullaVikat