top of page
Etsi
  • Writer's pictureMia

Pitkikset, osa 2.

Päivitetty: 15. huhtik. 2019

Moikka!


Tänään päästään vihdoin asiaan eli kirjoneuleeseen. Muistithan tehdä eilisen ohjeen lopussa olleet lisäykset?


Koot ovat päivittäisissä ohjeissa laitettu niin, että ylimpänä on pienin koko, keskellä keskikoko ja alhaalla isoin koko. Katsot päivän ohjeesta oman kokosi ja teet sitten sen mukaan. Mallikerta on rajattu punaisella ja se ei välttämättä ole sama kaikissa kokovaihtoehdoissa, joten kantsii olla tarkkana! :)


Huomaa myös, että kaavioissa on kuvattu alku ja loppu. Välistä puuttuu pystyrivejä. Käytännössä teet siis alun "sauman" silmukat 1-3 ja jatkat toistaen punaisella rajattua mallikertaa. Jos haluat, voit lopusta tarkistaa, täsmääkö kuviot. Sauman toiset kolme silmukkaa tulee viimeisen puikon loppuun.


Näiden sukkien juju on siis takana kulkeva "sauma". Kavennukset sijoittuvat taakse saumaan ja nämä kolme eri kokoa on laskettu siten, että kuvio on symmetrinen sauman molemmin puolin.

Eli, jos haluat soveltaa, voit sovittaa ensimmäisen kuvion haluamaasi silmukkamäärään ja tämän jälkeen kaventaa nilkkaa kohti omaa tahtiasi. Eli tulevat kuviot sovitat vain oikealle kohdalle edelliseen kuvioon nähden.


Nyt aloitetaan!Huomenna jatkuu! Seuraavaan postaukseen pääset TÄSTÄ

Mikäli et halua selata päivittäisiä postauksia läpi, saat shopista itsellesi näppärän pdf-version pientä korvausta vastaan. Pdf-muotoista ohjetta voit seurata tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Tai voit tulostaa siitä itsellesi paperiversion.

Tulostettavan version löydät TÄÄLTÄ

 

Kurkkaa myös nämä Pätkikset: Pirskeet:https://www.sullavikat.com/blogi/categories/pirskeet

Perholaiset: https://www.sullavikat.com/blogi/categories/perholaiset

SullaVikat Shopista löydät vinon pinon näppärästi pdf-muodossa olevia ohjeita. Voit lukea niitä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä tai tulostaa itsellesi paperiversion.

Shoppiin pääset TÄSTÄ


 


1 495 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Haluaisitko saada itsellesi uuden yllätysohjeen joka kuukausi?

Vuoden 2024 Sirkus-klubi on nyt saatavilla!

Uusi, ennen julkaisematon ohje sähköpostiisi joka kuukausi!
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta
WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!
Display_pupu.png
bottom of page