top of page
  • Writer's pictureMia

Syksyn Pätkistelyt

Päivitetty: 12. marrask. 2018

Moikka!


Syksyn Pätkistä on kovasti kyselty ja 14.11.2018 nyt sitten aloitetaan. Kaksi viikkoa mukavuuksia siis tiedossa! Jänskää! :) (Tirehtöri sekoili hieman päivissä. Korjattu aloituspäiväksi 14.11.!)


Listaan alle hieman lankatietoja ja kerron, mitä itse käytän.


-Lankana käytämme paksumpaa sukkalankaa esim. Novitan 7 Veljestä, Kaupunkilangan Kivijalka ja Adlibriksen Socki. Minun sukissani on kaikkia edellä mainittuja.

-Puikot: 3.00mm-3.5mm omasta mieltymyksestä ja käsialasta riippuen. Itse käytän resoriin, kantapäähän ja terään tällä kertaa 3.00mm ja sukan varsiosan neulon 3.5mm puikoilla. Sinä voit hyvin neuloa yksillä puikoilla koko sukan. Ei tarvitse hankkia uusia, jos ei kaapista löydy. -Neulotaan pitkät kirjoneulesukat. Varressa on kerroksia 88, nilkkaan tulee resori. (Voit tehdä myös ilman resoria tai muokata helposti lyhyemmät, kun pääset ideasta kiinni) -Mallisukissa on käytetty 5 eri väriä: Yksi pohjaväri, toinen mitä on vähän enemmän ja kolme väriä "mausteeksi". Voit neuloa myös esim. Kahdella "päävärillä" ja raitalangalla tai vaikka pohjavärillä ja kahdella raitalangalla samaan tyyliin kuin Sikermissä. Jämälangat käy, tottakai! (Vai ehkä sittenkin uudet ja ihanat langat kaupasta, kun ei mitään sopivaa tietenkään löydy. :D) -Kokoehdotuksia tulee valmiina 3. Ohjetta on suhteelisen helppo soveltaa myös itse (esim. ohuemmalle langalle). Itse neuloin keskikoolla ja minun pohkeen ympärys on 38cm. -Ohjeet julkaistaan täällä blogissa sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä.


Nyt sitten vain lankakoreja penkomaan! Itse valitsin tällaisen setin. (Kuva alla. Vasemman puoleinen kerä on vaalean liila.)


Kuullaan pian!


-Mia 

Kiinnostaisiko sinua ihan uusi tapa saada ihana SullaVikat-ohje joka kuukausi?


Käyhän tutustumassa Sirkustelijoihin! Liittymällä saat mm. kaikki menneet Pätkis-ohjeet pdf-tiedostoina ja joka kuukausi vaihtuvan ohjeen. Ohjeet ovat ladattavissa Sirkustelijat-sivulla, jonne sinulle aukeaa pääsy liityttyäsi.

4 714 katselukertaa7 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

7 Comments


Mia
Mia
Nov 17, 2018

Näitä ns. maustevärejä kuluu arviolta yhteensä n. 60g-70g. Eli ei paljoa loppujen lopuksi. Voisi ajatella, että aika lailla saman verran yhteensä kuin valkoista. :) (Vähän riippuu tietty koosta ja käsialasta.)

Like

Osaatko sanoa kuinka paljon raitalankoja kuluu. Teen 7 veikasta 5:llä värillä. Pohjaväri, valkoinen ja 3 raitalankaa.

Like


Mia
Mia
Nov 14, 2018

Tuolla yläpalkissa on Sirkustelijat-valikko. Mene sitä kautta alasivulle ja sieltä löydät napin Kirjaudu ja siitä se valitsemasi 12kk. 😊

Like

Heippa! Minä tyhmänä kysyn. Mistä löydän sirkustelijoiden ohjeet? Maksoin ja sain ne mutta nyt kun olisin hakenut niitä uudestaan en tiedä mistä etsiä?

Like
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Pääsyn blogin klubilaisille suunnattuun sisältöön

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page