top of page
Etsi
  • Writer's pictureMia

Syksyn Pätkistelyt

Päivitetty: 12. marrask. 2018

Moikka!


Syksyn Pätkistä on kovasti kyselty ja 14.11.2018 nyt sitten aloitetaan. Kaksi viikkoa mukavuuksia siis tiedossa! Jänskää! :) (Tirehtöri sekoili hieman päivissä. Korjattu aloituspäiväksi 14.11.!)


Listaan alle hieman lankatietoja ja kerron, mitä itse käytän.


-Lankana käytämme paksumpaa sukkalankaa esim. Novitan 7 Veljestä, Kaupunkilangan Kivijalka ja Adlibriksen Socki. Minun sukissani on kaikkia edellä mainittuja.

-Puikot: 3.00mm-3.5mm omasta mieltymyksestä ja käsialasta riippuen. Itse käytän resoriin, kantapäähän ja terään tällä kertaa 3.00mm ja sukan varsiosan neulon 3.5mm puikoilla. Sinä voit hyvin neuloa yksillä puikoilla koko sukan. Ei tarvitse hankkia uusia, jos ei kaapista löydy. -Neulotaan pitkät kirjoneulesukat. Varressa on kerroksia 88, nilkkaan tulee resori. (Voit tehdä myös ilman resoria tai muokata helposti lyhyemmät, kun pääset ideasta kiinni) -Mallisukissa on käytetty 5 eri väriä: Yksi pohjaväri, toinen mitä on vähän enemmän ja kolme väriä "mausteeksi". Voit neuloa myös esim. Kahdella "päävärillä" ja raitalangalla tai vaikka pohjavärillä ja kahdella raitalangalla samaan tyyliin kuin Sikermissä. Jämälangat käy, tottakai! (Vai ehkä sittenkin uudet ja ihanat langat kaupasta, kun ei mitään sopivaa tietenkään löydy. :D) -Kokoehdotuksia tulee valmiina 3. Ohjetta on suhteelisen helppo soveltaa myös itse (esim. ohuemmalle langalle). Itse neuloin keskikoolla ja minun pohkeen ympärys on 38cm. -Ohjeet julkaistaan täällä blogissa sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä.


Nyt sitten vain lankakoreja penkomaan! Itse valitsin tällaisen setin. (Kuva alla. Vasemman puoleinen kerä on vaalean liila.)


Kuullaan pian!


-Mia 

Kiinnostaisiko sinua ihan uusi tapa saada ihana SullaVikat-ohje joka kuukausi?


Käyhän tutustumassa Sirkustelijoihin! Liittymällä saat mm. kaikki menneet Pätkis-ohjeet pdf-tiedostoina ja joka kuukausi vaihtuvan ohjeen. Ohjeet ovat ladattavissa Sirkustelijat-sivulla, jonne sinulle aukeaa pääsy liityttyäsi.

4 710 katselukertaa7 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Haluaisitko saada itsellesi uuden yllätysohjeen joka kuukausi?

Vuoden 2024 Sirkus-klubi on nyt saatavilla!

Uusi, ennen julkaisematon ohje sähköpostiisi joka kuukausi!
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta
WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!
Display_pupu.png
bottom of page