top of page

SIRKUS-klubi 2024

00237
€26.90
Mia Sumell
Varastossa
1
Tuotetiedot
Ohjeen kieli/ Languages: Suomi

SIRKUS-KLUBI 2024 ON TÄÄLLÄ!

Klubijäsenyys tarjoaa sinulle 12 sukkaohjetta ja 2 paitaohjetta. Neuleohjeet tulevat sinulle klubikirjeen mukana vuoden 2024 aikana! (Toinen paitaohjeista on Neristan, joka julkaistaan ja lähetetään klubilaisille lokakuussa -23. Tämän jälkeen liittyneet saavat ohjeen heti tilauksen yhteydessä.)

Klubilaisena saat siis ennen julkaisemattoman SullaVikat-ohjeen jokaiselle vuoden kuukaudelle.
Ohjeet lähetetään klubikirjeen mukana sähköpostiin aina kuun vaihteessa. Voit myös käydä lataamassa ohjeen itsellesi klubisivulta.
Ohjeet ovat aina ennen julkaisemattomia! Vaikeustasoltaan ohjeet ovat helppoja/keskivaikeita, pääosin kirjoneuletta. Mukana saattaa kuitenkin olla myös pari ohjetta pitsi-palmikkosukkiin. Langan paksuus vaihtelee, samoin varren pituus.

Kun liityt nyt, saat etuna tämän vuoden joulukuun ohjeet!


Jäsenyys sisältää myös myyntilisenssin vuoden 2024 loppuun saakka.
Jäsenyyden ostamalla sinulla on lupa myydä Mia Sumellin ohjeilla tehtyjä tuotteita hyvän tavan mukaisesti seuraavin ehdoin:
-Ohjeen tulee löytyä verkkokaupasta www.sullavikat.com
-Mallin suunnittelija on Mia Sumell
-Myytävään malliin liitetään suunnittelijan nimi
-Tuote myydään henkilökohtaisesti

Lupa ei koske:
-Muiden suunnittelijoiden suunnittelemien ohjeiden mukaan neulottuja tuotteita.

-Kuvia. Myynti-ilmoituksissa tulee käyttää omia kuvia.

-Itse ohjeita. Ohjeiden edelleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Voit antaa neulomiasi tuotteita hyväntekeväisyysmyyjäisiin tai esim. myyjäisiin, joissa kerätään seuralle varoja vaikka et itse ole paikalla myymässä.

Lupa on vuodelle 2024.


Lunastaessasi tuotteen, sinut lisätään sähköpostilistalle. Sähköpostilistalle lisätään se sähköpostiosoite, millä teet tilauksen. Tähän sähköpostiin saat klubiohjeet.


Jäsensivut:
Jos haluat päästä jatkossa myös jäsensivuille, käythän rekisteröitymässä TÄMÄN linkin kautta, jotta pystyn lisäämään sinut jäsenalueelle. Itse kirjautuminen on maksuton.
Jos et ole vielä jäsen, sinun tulee valita "SIGN UP" rekisteröityäksesi. Kun olet jäsen, pääset kirjautumaan valitsemalla "LOG IN". Lisään sinut ryhmään 24h kuluessa maksusta, erillistä ilmoitusta tästä ei tule.

Jäsensivuille rekisteröityminen ei ole pakollista sillä saat kuukauden ohjeen aina kuun vaihteessa klubikirjeen mukana sähköpostiisi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page