• Mia

Joulusukat

Updated: Dec 9, 2019

Parin vuoden ajan on tullut paljon pyyntöjä jouluisesta sukkamallista. Tänä vuonna sainkin ohjeen ujutettua aikatauluun ja vastasin kysyntään. ❤️ Sukissa kurkkivat puput ja porot, lumihiutaleiden ja metsän keskellä. Joukkoon on myös eksynyt (yllättäen) sydämiä. 😍Sukat on neulottu Sandnes Garnin Perfectistä. Vastaavia lankoja ovat Novitan 7 Veljestä, Kaupunkilangan Kivijalka ja esim. Adlibriksen Socki. Eli ihan tuttua langanpaksuutta on luvassa, mikä meinaa sitä, että ohje on helppo mallata omalle käsialalle sopivaksi. Itse nautin suuresti Perfectillä neulomisesta. Lanka on pehmeää ja neuloutuu todella tasaisesti. Takasaumassa on pystyraidat, mitkä sekä hävittävät saumakohdan että antavat mahdollisuuden silmukoiden lisäämiseen tarvittaessa.

Itse tykkään neuloa sukat pienemmillä puikoilla ja ohjeessa onkin annettu puikkokooksi 3.00mm. Tiheys kirjoneuleelle on varren kuvioista mitattuna 28 silmukkaa ja 32 kerrosta/10cm.


Joulusukan ohje on nyt saatavilla shopista. Tekemispaketin voit tilata Pielisen kalusteen Lankapuodista.


Ja hei, mikäli kuulut Sirkus-klubiin, saat Joulusukan ohjeen pikkujoululahjana joulukuun alussa! (Eli ihan himpun verran malttia kaivataan tässä.) 😘🎁

Jos et vielä ole tutustunut Sirkus-klubiin, voit tehdä sen täällä. Tilattuasi jäsenyyden, saat Joulusukan ohjeen heti Pätkis-paketin mukana sähköpostiisi.

Lyhyesti: klubilaisena saat vuoden mittaan iiiison kasan ohjeita, mistä riittää neulottavaa jokaiselle kuukaudelle. Aluksi saat heti sähköpostiisi Pätkis-paketin ja sen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin jokaisen kuun alussa kuukauden ohjeen.

Ohjeen saa myös tästä päivästä lähtien kaupan päälle kaikkiin yli 15€:n tilauksiin. Tarjous on voimassa 31.12.2019 saakka. (Tämän lisäksi saat tietysti kaupan päälle myös kuukauden ohjeen ihan normaalisti.)


Ohjeen mukaisia Sandnes Garnin Perfect- lankoja saat tilattua esim. Pielisen kalusteen verkkokaupasta. Tarjolla on myös nyt Joulusukat-tekemispaketti. Perfect on tällä hetkellä tarjouksessa ja saat vielä valikoimasta -5% alennuksen antamalla kassalla koodin SULLAVIKAT. Suosittelen tutustumaan Knit Pron puikkoihin ja viimeistelyä helpottaviin sukkablokeihin. Hetken kokeilun jälkeen, olen itse ihan suorastaan rakastunut. ❤️

Ohjeen mukaisiin sukkiin tarvitset 3xvalkoista, 1xpunaista, 1xpetroolia ja 1xbeigen kerän. (50g keriä). Sukista jääneitä lankoja voit hyödyntää esim. välipäivien HAIKU-Pätkiksessä.


Niin ja Matkahuollon kautta paketit hienosti perille lähipakettina vaikka kusti ei just nyt poljekkaan. Eli ei hätää!Joulukuun lopussa neulotaan yhdessä Pätkistä. Langaksi taidan valita myös niihin saman kuin Joulusukissa. Näin ollen langat on helppo vaihtaa tarvittaessa. 😊


Seuraavassa postauksessa esittelen toisen uuden lankatuttavuuden, jonka löysin myös Pieliseltä. Kuvia olet saattanut nähdä vilahtavan pari kertaa somessa. Testasin lankoja Hyvän mielen villasukat- kirjan #unelmasukat- malliin sillä halusin nähdä, miten hieman ohuempi lanka vaikuttaa kokoon.
Siitä sitten seuraavaksi! Kuullaan! 😘


Ps: Muistathan että hankkimalla kirjan suoraan kirjailijalta, tuet moninkertaisesti hänen työtään ja innostat jatkamaan suunnittelua ja palveluiden kehittelyä! Toki kirjan hankkiminen esim. lähimmästä kirjakaupasta on myös erittäin suotavaa. 😊

SullaVikat Shoppiin pääset tästä. ❤️
5,929 views0 comments
72531585_10215639797775201_2575511481604

SullaVikat

Sukat

DSC_0507.jpg

SullaVikat

Lapaset ja pipot

SullaVikat

Kuukauden tarjoukset

Näyttökuva 2020-5-30 kello 22.04.03.png

SullaVikat

Kirjat

fullsizeoutput_4f40.jpg

SullaVikat

Sirkus-klubi - uusi ohje sähköpostiin joka kuukausi!

28166347_346418335872251_801734177200975

SullaVikat

Edulliset ohjepaketit