top of page
  • Writer's pictureMia

Kuulumisia SullaVikat-blogista

Heissan! Seuraa tietoisku uuden blogin ideasta ja mahdollisuuksista. Jos saat tiedon tästä blogista sähköpostiisi, johtuu se siitä, että olet tilannut uutiskirjeen SullaVikat-sivustolta tai kirjautunut sivulla jäseneksi.


Voit hallita sähköpostiin tulevia tiedotteita kirjautumalla sisälle jäseneksi sivulla olevasta linkistä, joka löytyy ylävalikon oikeasta laidasta. (Kuva alla) Pääset sivulle, missä voit itse valita, haluatko tiedotteita sähköpostiisi. Jos et halua enää tietoa blogista, valitse "Unsubscribe".

Eli kyseessä on tavallaan SullaVikat-jäsensivu, yhteisö missä: -Näet muut sisälle kirjautuneet jäsenet -Voit kertoa itsestäsi ja esimerkiksi käsityöharrastuksestasi -Tutustua muihin samanhenkisiin käsityöharrastajiin -Voit kommentoida blogipostauksia, kysellä esim. neuvoja, käytettyjä lankoja, yms. Haluan heti korostaa, että vaikka blogissa on nyt uusia kirjoittajia, on bloginhallinta vain minun käsissäni, etkä ole antanut tietojasi kolmansille osapuolille.

Ja tämähän on vasta alkuvaiheessa kokeiluasteella oleva juttu, joka on ollut olemassa hetken mutta ehkä vähän piilossa. Koska jäseniä tästä huolimatta on alkanut kerääntymään, meinaa se että mielenkiintoa löytyy. Ja tämä on valtavan hieno asia! Minulla onkin suuri ilo ja onni saada heti blogiin kolme ihanaa ja taitavaa naista, jotka lähtivät mukaan yhtään empimättä. Tervetuloa Satu L., Satu R. ja Johanna P.! Kaikki he rakastavat neulomista, aivan kuten me muutkin ja toivon kovasti, että tämä ajatukseni SullaVikat-blogista poikisi ideoita joka suuntaan.


Jokainen uusista bloggaajista kirjoittaa ja julkaisee omalla tavallaan, milloin haluaa ja kaikki heidät ja kauniit kuvansa luomuksistaan löydät myös Instagramista. Yhdistävä tekijä täällä sivulla on SullaVikat.


Mitä sinä voit tehdä jäsenenä? Voit kertoa itsestäsi omassa profiilissasi ja kommentoida postauksia. Alla esimerkki minun sivustani ja tiedoistani.


Eli tiivistettynä: -Blogi on osa SullaVikat-sivua, erinomainen lisä pelkkien uutiskirjeiden lisäksi. Itse blogitekstit näkyvät kaikille. -Jäsensivut näkyvät vain jäseneksi kirjautujille. -Sinun tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille missään vaiheessa vaan saat tiedon uusista blogikirjoituksista automaattisesti sähköpostiisi, koska olet tilannut uutiskirjeen. -Voit peruuttaa uutiskirjeen sen alaosassa olevasta linkistä. Myös minä voin tehdä sen puolestasi. -Jos olet kirjautunut jäseneksi suoraan sivulle, voit hallita sieltä blogipostauksen ilmoituksia, kertoa itsestäsi käsityön harrastajana, tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja kysellä neuvoa blogipostauksen kommenteissa. -Mikäli et halua olla enää jäsen etkä saada tietoa uusista kirjoituksista, tarjouksista tai uutuuksista sähköpostiisi mutta et tiedä, mitä tehdä, laita minulle viestiä. Voin poistaa sinut listalta. Toivottavasti tämä selvensi hieman hämmennystä sähköpostiin tulleista ilmoituksista. :) Seuraava postaus käsitteleekin sitten taas luultavasti kaikkien meidän mielipuuhaa eli neulomista! Tässä vielä uudet bloggaajat, joiden kirjoituksia saattaa jatkossa myös putkahdella blogiin silloin tällöin: -Satu L. @satulaasonen -Johanna P. @minnajohannnan -Satu R. @satu_ran_ Alla oleva kommenttikenttä on avoin sisäänkirjautuneiden kommenteille. ;) -Mia <3


489 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Pääsyn blogin klubilaisille suunnattuun sisältöön

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page