Etsi
  • Mia

Pirskeet, osa 11

Päivitetty: 4. marrask. 2018

Sinulla on puikoilla nyt silmukkamäärä, joka on jaollinen luvulla 12. Ennen resoria voit halutessasi kaventaa muutaman silmukan pois, jotta resorista tulee hieman napakampi.

Itse neuloin sukkiin kierrejoustimen, joka on jaollinen luvulla kolme. Rivillä 82 on reikärivi, jonka voi halutessaan jättää pois. Jatkoin neulomista samalla värillä, mihin kirjoneuleosuus päättyi. Neulo resoria haluamasi mitta Ja päättele ylivetäen löyhästi.

Sukat tulevat siis tänään valmiiksi. Huomenna vielä yksi postaus valmiista sukista. Kiitos jo tässä vaiheessa jälleen yhteisestä matkasta. 🙏💖


Valmis ohje tulee ladattavaksi elokuun ajaksi ilmaiseksi tänne nettisivuille sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmään. Teen hieman pieniä muutoksia ohjeeseen selventääkseni sitä. Ulkonäöllisesti ei eroa huomaa.in English:

Before rib you can decrease few stitches if you want. Knit with chart as long rib as you want. Bind off loosely.
 

Kiinnostaisiko sinua ihan uusi tapa saada ihana SullaVikat-ohje joka kuukausi?

Käyhän tutustumassa Sirkustelijoihin! Liittymällä saat mm. kaikki menneet Pätkis-ohjeet pdf-tiedostoina ja joka kuukausi vaihtuvan ohjeen. Ohjeet ovat ladattavissa Sirkustelijat-sivulla, jonne sinulle aukeaa pääsy liityttyäsi.