top of page
Etsi
  • Writer's pictureMia

Potpuri, osa 3

Huomenta!


Eilen vähän huilittiin ja sulateltiin ideaa. Tänään jatketaan samaan malliin. Jos käytät raitalankoja, älä heti säikähdä vaan anna raitojen pikkuhiljaa muodostua varren edetessä. 😊


 

Hyvän mielen villasukat näki päivänvalon keskiviikkona. 🥳🥳🥳 Ihan uskomattoman ihanaa! (Jännittää ihan kamalasti. Iik!) 😬😍 Kuvia alkaa tupsahdella pikkuhiljaa someen, aluksi kirjan tekijöiden ja testineulojien sivuille. Julkiset postaukset löydät esim. #sullavikat #hyvänmielenvillasukat Toisen kirjan tekijän löydät myös Instagramista. Sanna Wikström on Suomen suosituimman hyvinvointikanavan, @Hidasta Elämää- sivuston perustaja ja päätoimittaja sekä henkisen hyvinvoinnin tehokas monitoiminainen.


Meidät löydät instagramista: @SullaVikat ja @sannamwikström


SullaVikat Shopista kirjaa on tilattavissa vielä ekasta lähetyserästä ja lisää on jo tulossa. 😊 Jos kaikki menee hyvin, ekat ennakkotilaajat voivat odottaa postia jo ensi viikon alussa sillä aloitan postitukset toivottavasti nyt viikonloppuna. 🤩🤩🤩 Kirjoja alkaa tupsahdella myös kauppojen hyllylle ja ainakin Kokkolassa Suomalainen ilmoitti jo kirjaa olevan. ❤️ Eli ainakin Suomalaisen Kirjakaupan ja Prismojen valikoimista voit pian bongata tämän iloisen hyvän mielen tuojan!


Ihanaa alkavaa viikonloppua! 😘


1 055 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Haluaisitko saada itsellesi uuden yllätysohjeen joka kuukausi?

Vuoden 2024 Sirkus-klubi on nyt saatavilla!

Uusi, ennen julkaisematon ohje sähköpostiisi joka kuukausi!
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta
WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!
Display_pupu.png
bottom of page