• Mia

Potpuri, osa 3

Huomenta!


Eilen vähän huilittiin ja sulateltiin ideaa. Tänään jatketaan samaan malliin. Jos käytät raitalankoja, älä heti säikähdä vaan anna raitojen pikkuhiljaa muodostua varren edetessä. 😊


Hyvän mielen villasukat näki päivänvalon keskiviikkona. 🥳🥳🥳 Ihan uskomattoman ihanaa! (Jännittää ihan kamalasti. Iik!) 😬😍 Kuvia alkaa tupsahdella pikkuhiljaa someen, aluksi kirjan tekijöiden ja testineulojien sivuille. Julkiset postaukset löydät esim. #sullavikat #hyvänmielenvillasukat Toisen kirjan tekijän löydät myös Instagramista. Sanna Wikström on Suomen suosituimman hyvinvointikanavan, @Hidasta Elämää- sivuston perustaja ja päätoimittaja sekä henkisen hyvinvoinnin tehokas monitoiminainen.


Meidät löydät instagramista: @SullaVikat ja @sannamwikström


SullaVikat Shopista kirjaa on tilattavissa vielä ekasta lähetyserästä ja lisää on jo tulossa. 😊 Jos kaikki menee hyvin, ekat ennakkotilaajat voivat odottaa postia jo ensi viikon alussa sillä aloitan postitukset toivottavasti nyt viikonloppuna. 🤩🤩🤩 Kirjoja alkaa tupsahdella myös kauppojen hyllylle ja ainakin Kokkolassa Suomalainen ilmoitti jo kirjaa olevan. ❤️ Eli ainakin Suomalaisen Kirjakaupan ja Prismojen valikoimista voit pian bongata tämän iloisen hyvän mielen tuojan!


Ihanaa alkavaa viikonloppua! 😘


963 views
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 proudly created by SullaVikat