top of page
  • Writer's pictureMia

Syksyn kuulumisia


Sain viime vuoden lopulla postia. Olin vasta aloittanut neulemallien julkaisun ja minulta pääsi itku sillä en voinut uskoa tämän olevan mahdollista mutta siellä listalla mun nimi nyt todella lukee:


Minulla on ilo ja kunnia olla yksi tämän vuoden Taito-liiton Roosa nauhamalliston suunnittelijoista. ❤️

Tänä vuonna Roosa nauhamalliston neuleet kietoutuvat Tanssien-teeman ympärille. Neuleohjeet julkaistaan syksyn 2018 aikana taito.fi sivuilla ja ohjeiden Roosa nauha -lankaa myyvät Taitoyhdistykset ja Taito Shopit. Langan hinnasta 10% lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja kotimaiseen Syöpätutkimukseen ja vertaistukitoimintaan.
Malliston suunnittelijoina ovat:

  • Mia Sumell / SullaVikat

  • Titta Järvensivu / Fantasysocks

  • Marita Metsäkylä

  • Emma Karvonen / Villaviidakko

  • Sari Suvanto

  • Soile Pyhänniska / Neulova Narttu

  • Sari Åström / Arteeni

Tulemalla mukaan ja ostamalla Roosa nauha- tuotteita voimme tehdä  yhdessä paljon hyvää!

Taito Pirkanmaa tuottaa netissä julkaistavien Taitojärjestön ja suunnittelijoiden yhteistyönä toteuttamien ohjeiden lisäksi runsaan Roosa nauha -neulekuvaston, joka tulee myyntii syyskuussa. Kuvasto tulee myyntiin taitokeskuksiin ja Taito Shopeihin Roosa nauha -kuukauden käynnistyessä syyskuun lopulla. Mallien ohjeet on suunniteltu Taito Pirkanmaan valmistamille Roosa nauha -langoille.  Sekä ohjevihkojen että lankojen myynnistä osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön keräykseen, jolla tuetaan rintasyöpätutkimusta.  Taito-yhdistykset ja niiden toimipisteet löydät listattuna Taito-liiton nettisivuilta.


 

Mä tykkään tehdä ite ja kokeilla, haihatella, pyyhkiä, oppia, katua, yrittää ja haihatella vielä vähän lisää. Tässä kuussa tein shoppiin aika ison muutoksen vaihdettuani sen monien vaikeuksien ja toimimattomien asioiden takia uuteen. Tämän takia eivät ihan kaikki tuotteet ole vielä esillä ja tietysti ulkoasu on muuttunut. 


Mutta nyt sivut ovat jälleen suomenkieliset tilausprosessista tuotteiden saapumiseen asti. Tämä on se ominaisuus, jonka haluan ehdottomasti asiakkailleni tarjota. 


Jos haluat kokeilla kaupan toimivuutta, voit tilata kuun loppuun saakka Pirskeet-sukkien ohjeen itsellesi ilmaiseksi. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset suoraan tuotteeseen.
Koska kaupan vaihdon myötä myös alennuskoodien määritys hieman muuttui, saat loppukuun koodilla ELOALE18 -33% pois hinnasta kaikista pdf-muodossa olevista ohjeista ja ohjepaketeista.   Vanhan kaupan linkit saattavat aiheuttaa hieman hämmennystä, pahoittelut tästä. Jos kuitenkin eksyt vanhaan kauppaan, voit tehdä tilauksen myös sitä kautta. Kauppa toimii ihan normaalisti toistaiseksi. Suosittelen kuitenkin asioimaan uudessa kaupassa TÄÄLLÄ.


Kaupan uusin tulokas on Simo-kissan Synttärisukat. Ohjeeseen pääset kuvaa klikkaamalla.

Ihanaa villasukkakauden odottelua! 


-Mia

677 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa.

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page