top of page
  • Writer's pictureMia

HAIKU 24.-31.12.2019

Päivitetty: 19. jouluk. 2019

Tervetuloa neulomaan yhdessä välipäiväpätkistä 24.-31.12.2019.


Tehdään pitkät kirjoneulesukat helpoilla kuvioilla. Malli sopii myös aloittelijoille. Kokoja on kolme valmista ja mallia on myös helppo soveltaa itse. Kuviot eivät ole esittäviä, joten voit hyvin käyttää omia tai saajan lempivärejä.


Tässä hieman ennakkotietoja mallisukista, jotta voit valmistautua. Mallisukat on neulottu keskimmäisen koon mukaan (pohkeenympärys 38cm) koossa 37-38.


Langat Sandnes Garn/ Perfect:

-Vaaleansininen nro 6324 115g (pohjaväri, 3 kerää) -Valkoinen nro 1002 65g (2 kerää)

-Keltainen nro 2015, 35g (1 kerä)

-Tummanharmaa nro 1088 35g (1 kerä)


Muistathan taas, että langankulutukseen vaikuttaa moni asia ja nämä määrät ovat vain suuntaa antavia. Arvioisin, että sama kerämäärä Perfectiä riittää myös ohjeen mukaan tehtyyn, isoimpaan kokoon.

Perfect on tällä hetkellä tarjouksessa Pielisen kalusteen Lankapuodissa.

Lanka on ihanan pehmeä neulottava ja värejä löytyy laidasta laitaan. Koodilla SULLAVIKAT saat vielä pienen lisäalennuksen -5%. Puodista löydät myös langat mm. edellisen postauksen #unelmasukat- malliin. (Postauksen näet TÄÄLTÄ.)

Marraskuun lopussa julkaistu Joulusukat-malli on myös neulottu näillä samoilla langoilla, joten nyt on hyvä hetki yhdistää monen mallin langat.


(Joulusukka- tekemispaketti on myös myynnissä Lankapuodissa. Saat paketissa langat sekä koodin, millä voit ladata ohjeen ilmaiseksi SullaVikat Shopista.)


Vastaavia lankoja ovat Novitan 7 Veljestä, Kaupunkilangan Kivijalka ja Adlibriksen Socki. Näitä voit käyttää myös. Rohkeat ottavat mukaan raitalangan ja jos sinulle on kertynyt nöttösiä (kelleppä ei), voit hyvin käyttää myös niitä.


Puikkoina käytin jälleen 3.00mm puikkoja sillä tykkään neuloa kirjoneuleen tiheästi.

Tiheys kirjoneuleosuudelle on 32 silmukkaa ja 28 kerrosta/10cm.


Resorin ohjeessa on maininta apupuikosta eli luvassa on palmikkoa. Sen verran voin paljastaa, että kyseessä on kahden silmukan palmikot eli voit neuloa ne myös ilman apupuikkoa. Tämä vaatii hieman harjoitusta mutta on minun mielestäni lopulta se mukavampi tapa. Mutta sinä teet, miten parhaiten tykkäät. 😊


Varren kerroksia on 97 + resori. Nilkkaan ei tällä kertaa tule resoria vaan mallia kavennetaan nilkkaa kohti niin, että silmukoita jää 56 ja jatketaan siitä kantalapun jälkeen. Kaikki koot jatkuvat samoin. Jos haluat leveyttä sukkaosaan, voit soveltaa ja jättää hieman enemmän silmukoita lapaan.


Ohje putkahtaa joka aamu tänne blogiin sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmään.

Tahti siis on suhteellisen kova mutta jos et ehdi ihan mukaan, voit aina tarkistaa päivän pätkät täältä. Ne eivät häviä minnekkään. Blogin etusivun yläreunassa on rivissä asiasanoja, millä voit suodattaa muut postaukset pois. Sieltä, kun valitset haluamasi Pätkiksen, saat päivien pätkät esiin tietystä mallista aikajärjestyksessä.


Vuoden alusta ohje tulee ilmaiseksi ladattavaksi noin viikon ajaksi, jonka jälkeen se on ostettavissa shopista yksittäisenä ohjeena tai osana pakettia. Liitän ohjeen myös Sirkus-klubin aloituspakettiin muitten Pätkisten ja kuukauden ohjeen kaveriksi, jonka jälkeen paketissa on jo kokonaisuudessaan 24 ohjetta!

Etköhän tällä pääse jo valmistautumaan!


 

Facebookin SullaVikat-sivulla on käynnissä arvonta, missä voit voittaa itsellesi Hyvän mielen villasukat- kirjan. Arvonta suoritetaan lauantaina 14.12.2019. Osallistua voit kommentoimalla ohjeen mukaisesti postausta.


Mikäli et vielä ole keksinyt joululahjaa ystävällesi tai itsellesi, ehkä juurikin kirjalahja, joka lämmittää sekä mieltä että jalkoja, olisi mieluinen. Shoppi sai juuri sopivasti täydennystä kirjoista näin joulun alla.

Jos tilaat yhden kirjan, postipate kuljettaa sen suitsait postiluukkuusi xxs-pakettina, ilman lisäkuluja. Jos haluat muistaa useampaa ystävääsi tai myös itseäsi, saat kirjatoimituksen lähimpään toimipisteeseen.


PS: Minut löytää myös Instagramista @sullavikat ja jos et ole liittynyt Instagramiin itse, näet feedini myös täältä nettisivujen etusivulta.


Kiitos, kun olet ja luit! Kuullaan! ❤️


-Mia

7 326 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa.

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page