top of page
Etsi
  • Writer's pictureMia

Helppo Pipotus

Käväisin alkutalvesta paikallisen askartelu- ja käsityöliikkeen Ihan Itse:n käsityöillassa. Hienosti onnistuin jättämään sukkalangat kotiin, joten oli oiva tilaisuus tutustua johonkin ihan uuteen. Jonkinlainen kiva pintaneule kutkutteli mielessä ja aika nopeasti pipolangaksi valikoitui ihanan pehmeä Concept by Katian merino-puuvillalanka. Olen enimmäkseen neulonut sukkia ja lapasia, joten olin tosi innoissani tästä uudesta tuttavuudesta. Julkaistuani kuvan ensimmäisestä piposta, alkoi satelemaan ohjepyyntöjä. Ensimmäisen pipon ohjetta en julkaise mutta tein aika lailla samalta näyttävän toisen pipon, jonka ohje löytyy nyt shopista.Ohje on tehty langalle, jonka koostumus ei sisällä ollenkaan elastaania, joten ihan hieman venyttyään se ei palaudu enää alkuperäiseen muotoonsa. Tämä kannattaa ottaa huomioon kokoa valitessa. Valmiita kokoehdotuksia on kolme mutta ohjetta on erittäin helppo soveltaa mille langalle ja silmukkamäärälle tahansa. Resori on jaollinen neljällä ja pipo-osuus kahdeksalla.


Olen ostanut lankaa kolmessa eri värissä, sävyt ovat ihan uskomattoman ihastuttavia. Yläkuvassa näet alkuperäisen vaaleanpunaisen pipon ja farkunsinisen, minkä pohjalta ohjekin on tehty.

Näiden lisäksi valitsin vielä yhden, beigen sävyisen langan. Katsotaan, jos siitäkin syntyisi pipo tulevaisuudessa.
Pipojen sävyt sopivat hyvin yhteen loppuvuodesta julkaistun Porot ja pupuset-lapasten ohjeen kanssa.


Shopista löytyykin nyt Tammikuun erikoinen, setti missä saat ohjeen Pipotukseen sekä Porot ja pupuset- lapasiin.


Voit hyvin neuloa koko setin esim lapasissa käytetyllä Sandnes Garnin Perfect tai KlompeLompe Spot- langoilla. Edelliset lankalinkit vievät Pielisen kalusteen Lankapuotiin, mistä saat alennuskoodilla "SULLAVIKAT" -5% koko valikoimasta, myös alennustuotteista.

gif

Mikäli sinulla on varastossa sopivan sävyisiä esim. Novitan 7 Veljestä tai Adlibriksen Sockia, voit hyvin käyttää myös niitä.


Nyt vaan silmukoita nostelemaan ja pipoja neulomaan, koska vaihtelu virkistää!2 414 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Haluaisitko saada itsellesi uuden yllätysohjeen joka kuukausi?

Vuoden 2024 Sirkus-klubi on nyt saatavilla!

Uusi, ennen julkaisematon ohje sähköpostiisi joka kuukausi!
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta
WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!
Display_pupu.png
bottom of page