top of page
  • Writer's pictureMia

Ilmaisia ideoita helmikuun puuhiksi

Päivitetty: 2. maalisk.

Helmikuun aurinko tuo jo kivasti energiaa ja lämpöä poskille. Tämäkin neulesuunnittelija alkaa kaivautua kolostaan. Ennen kesää on kuitenkin vielä hyvin aikaa uppoutua neuleiden maailmaan!

Helmikuun energia tuo myös inspiraatiota, ja juuri siksi haluan jakaa kanssasi muutaman ihanan neulemallin, jotka voit toteuttaa helposti jämälangoista ja vieläpä ilmaiseksi!

Kaikki SullaVikat-yhteisneulontaohjeet löytyvät ilmaiseksi blogista päivittäisinä pätkinä.

Ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin uppoutua hyvään äänikirjaan, neulomiseen ja nauttia lämmittävää teetä? Ehkä varmaan tiedätkin jo, että itse tein ensimmäisen kirjani mallit kotisohvalta käsin kuunnellen äänikirjana koko Harry Potter-sarjan. Kertojan (Vesa Vierikko!) ääni oli niin mukaansa tempaava kaikessa rauhallisuudessaan, että sen myötä ikään kuin imeytyi Potterin maailmaan ihan itsestään.

Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen lämpimästi sillä jotenkin nämä kaksi asiaa yhdistämällä voit kuljettaa mieltäsi kiehtoviin tarinoihin samalla kun luot omia mestariteoksiasi neulomalla.


Ja nyt itse asiaan - neulemallit! Blogistani löydät ilmaiset ohjeet seuraaviin malleihin, joihin saat helposti kulumaan talven aikana varastoon kertyneet jämälankanyssykät sekä laatikon perälle pyörineet raitalankakerät:

  1. Kimara: Kuviot ovat helppoa kirjoneuletta ja kavennukset sijoittuvat yksivärisille kerroksille. Näin ollen kokoa on myös itse helppo soveltaa. Kimaraa neulottiin yhdessä 24.3.-17.4.2023.

  2. Sikermät: Sikermiä neulottiin yhdessä silloin, kun SullaVikat oli vielä taaperon kengissä 27.10.2017-23.11.2017. Tämä malli on ollut todella suosittu helppoutensa ja silti monipuolisuutensa takia.

  3. Potpuri: Näitä sukkia neuloessa voit vaikuttaa kuvion muodostumiseen ja olet ikään kuin itsekin suunnittelija! Potpureja neuloimme yhdessä 20.8.-3.9.2019.

Toivottavasti nämä neulemallit tuovat iloa ja inspiraatiota helmikuuhusi!


Ajattelin, että on hyvä muistutella välillä. Tämä blogi on jäänyt ikään kuin alustaksi, minne kokoan yhteisneulontapätkät sillä someen tahtoo nykyään hiukan hukkua ja myös taitaa hiukan kyllästyttää kaikella yltäkylläisyydellä ja monilla alustoillaan. Jos tykkäisit lukea enemmän blogia jatkossa, mielelläni kuulisin siitä! Näitä posteja voi kommentoida tunnistautumalla (Jos olet Sirkus-klubilainen, olet ehkä jo sen tehnyt) tai minulle voi laittaa myös viestiä suoraan. :) Mallit on jaoteltu kategorioittain nimellä ja ne löytyvät julkaisujärjestyksessä kategoriasivulta. Eli neulottuasi päivän pätkän, siirryt vain seuraavaan pätkään!


Muista nauttia auringosta, hemmotella ihoasi talven jäljiltä (täällä atoopikko moi!) ja antaa luovuuden virrata vapaasti neuloessasi.


PS: Mikäli ajatus äänikirjasta jäi mieleen kuiskuttelemaan, BookBeatia voi kokeilla 30 päivää maksutta!
Lämpimin terveisin, Mia1 208 katselukertaa8 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

8 Comments


terttuleena
Feb 25

Hei! Samaa teen minäkin; kuuntelen kirjaa, kun teen käsitöitä tai sit katson jotain yksinkertaista sarjaa samalla. Kimaran teinkin silloin yhteisneulonnassa. Oon myös Kokkolasta ja mun työkaveri on sulle yksi koeneulojista😊 Mukava näitä neuleasioita on lukea, joten blogi on kiva juttu😊

Like
Mia Sumell
Mia Sumell
Feb 27
Replying to

Voi, kun mukavaa! Pitääpä jatkaa kirjoittelua rohkeasti! :)

Like

Katja Piirainen
Katja Piirainen
Feb 24

Jatka toki blogin päivityksiä ❤️ Pottereita en ole koskaan lukenut, katsonut tai kuunnellut, mutta kiitos vinkistä 😃👍

Like
Mia Sumell
Mia Sumell
Feb 27
Replying to

Vierikon ääni tempaa kyllä syvälle sinne maailmaan. Kantsii kokeilla, jos fantasia miellyttää! :)

Like

airi.horsma.aho
Feb 23

Hei vaan! Äänikirjat ovat minullekin kovin tuttu asia, joskus tuntuu ettei neulominen onnistu lainkaan ilman korviin soljuvaa tarinaa! Pottereita en olekaan kuunnellut, lukenut ja katsellut toki. Pitäisiköhän ottaa kuunteluun vaihteeksi, murhia selvittelen kosolti paljon!

Blogista saa kivaa silmänruokaa korvatarjonnan lisäksi, jatka vaan.

Mukavaa päivän- ja kevään jatkoa sinne läntiseen osaan täältä harmaalta Pirkanmaalta!

Like
Mia Sumell
Mia Sumell
Feb 27
Replying to

Ne oli tosi hyviä kirjoina eli suosittelen toistamiseen. Elokuvat olen katsonut moneen kertaan mutta kirjoissa oli ihan oma ulottuvuus! Täällä on melkoinen loskakeli (ja välillä se tietysti jäätyy). Onneksi nekin on kohta poissa! :)

Like

Kati Inkinen
Kati Inkinen
Feb 23

Olen kanssasi samaa mieltä, mikään ei ole sen ihanampaa kuin kuunnella äänikirjaa ja neuloa <3. Kiitos vinkistä, luin aikanaan Potterit kirjoina puoleenväliin ja sitten ne jäi. Otankin nyt ne kuunteluun. Vesa Vierikon ääni ON ihana :). Blogia oli mukava lukea, joten jatka vain sen päivittämistä. Ihanaa kevättä sinulle!

Like
Mia Sumell
Mia Sumell
Feb 27
Replying to

Mulla on jäänyt monta äänikirjaa ihan kesken, kun en ole tykännyt lukijan äänestä. Erästä kirjaa kuuntelin 5 minuuttia ja tuumasin, että se riitti. Pienillä asioilla on ISO merkitys. Vierikko on kyllä hyvä!

Like
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa.

Myyntilisenssi vuodelle 2024