Etsi
  • Mia

Pirskeet, osa 1

Päivitetty: 4. marrask. 2018

Heissan!


Nyt alkaa! ❤️ (Kyllä, tänään! Eilen lähettämäni postaus postituslistalla oleville tuli ainakin itselleni vasta tänään! 😂)


Sukkien ”uusi” juttu paljastuukin heti alussa. Lähdemme tällä kertaa kärjestä neulomaan. Itse opettelin tämän tekniikan muutama viikko sitten näitä sukkia varten eikä se ole yhtään sen vaikeampi kuin tuttu ja turvallinen varresta aloitettu. Eikä käsittääkseni ollut testineulojillekkaan.

Eli jos nyt epäröit, että osaatko, kannattaa ainakin yrittää ennen kuin heittää puikot takaisin koppaan. 😊👍Kantapää ei ole myöskään sen kummempi. 😊


Voit toki neuloa sukat sitten, kun koko ohje on valmis, onnistuu oikein hyvin niin. Nyt on kuitenkin tilaisuus oppia ehkä jotain uutta ja selättää peikko.


Kyllä osaat! Uuden oppiminen, ennakkoluulottomuus ja luovuus ovat mielestäni tärkeitä osia siinä, miten neulominen tuo hyvää mieltä ja onnistumisen elämyksiä. Yritän tuoda tämän esille projekteissani. ❤️


Kun aloitat neulomisen kärjestä, sinun on helppo konrolloida varren pituutta ja valita se tärkeä, ehkä vain yksi, varren kuvio paljastuneista kuvioista. Sukkaa on myös helppo kokeilla jalkaan työn edetessä.


Voit ajatella, että kärki tehdään takaperin. Itse käytän nauhakavennusta yleensä mutta voit ajatella myös esim. sädekavennusta, koska raidoitetussa kärjessä sillä ei niin ole väliä. 😊 Ja sitten, missä yleensä olet kaventanut, lisää nyt silmukka eli alussa 4/kerros ja kun sinulla on 7 silmukkaa/puikko, jatkat lisäyksiä joka toisella kierroksella. Raidoituksessa lanka vaihtuu normaalisti kahden rivin välein, joten siinäkään ei ole mitään ihmeellistä. 😊


Kärki valmistuu tosi äkkiä ja huomisesta eteenpäin kantapäähän saakka onkin sitten ”ihan tavallista” pätkää luvassa. ❤️


Ja voithan tehdä kärjen ihan tksivärisenäkin, jolloin ei tule niin paljon tapahtumaa kerralla. 😊


Epäluulot narikkaan ja kutimet käteen! 🔆👍

English: I always try to suprise you somehow. At this time my suprise is at the beginning- we are going to start from toe. :)


-Start with 6 stitches and pick up 5 stitches from edge. Now you have 11 stitches.

Row 1: Knit Row 2: Knit one, increase one and knit rest of stitches. Share stitches 3/3/3/3.


Increases: Increase every row 4 stitches (1 for each needle) until you have 7 stitches in each needle. Then continue every other row until you have 12 stitches in needle, total 48.