top of page
  • Writer's pictureMia

KOTIPIHA 23.3.2024-4.4.2024

Päivitetty: 22. maalisk.

Iloisia uutisia yhteisneulonnan ystäville! Kevään yhteisneulonta starttaa maaliskuussa!


Ennakkotietoja (Edit. tietoja hieman tarkennettu 7.3.2024)

Lankana käytämme 200m/100g paksuista lankaa. (Määrät tarkentuvat vielä lähempänä ajankohtaa). Mallissa on käytetty viittä eri väriä mutta voit käyttää kuvioihin halutessasi useampaakin väriä. Tämän postauksen alaosassa on luonnos sukista ja kaaviot on piirretty sinisen version mukaan. Eniten kuluu valkoista, joka on kirjoneuleen pohjaväri (n. 120g) ja sinistä, jolla neulotaan resori, kantapää ja kärki (n. 100g). Kolmea muuta väriä kuluu vähemmän (keltainen n. 20g, ruskea 20g ja pinkki 15g) eli tähän on hyvä käyttää jämänöttöset, jotka erottuvat pohjaväristä. Mm. oma käsiala vaikuttaa myös langan kulutukseen, joten kannattaa varautua mieluummin vähän enemmällä kuin vähemmällä. :)

Tällä kertaa on saatavilla kaksi kokovaihtoehtoa. Isompi koko neulotaan samoin kuin pienempi. Koko saadaan väljemmäksi lisäämällä 1. ja 4. puikon väliin kiila pohkeen kohdalle.

Varren leveys kirjoneuleen alkaessa ohjeen mukaisella tiheydellä venyttämättä: Normaali koko: 75s/ 32,5cm Isompi koko: 90s/ 39cm

Varren korkeus ohjeen mukaisella tiheydellä venyttämättä: Molemmat koot: 85krs/ 34cm +resori

Nilkan leveys ohjeen mukaisella tiheydellä venyttämättä: Molemmat koot: 54s/ 23,5cm

Terän kirjoneuleosuuden pituus ohjeen mukaisella tiheydellä venyttämättä (ei sis. kantalappua eikä kärkeä): Molemmat koot: 36krs/ 14,5cm



(Jatkuu mainoksen jälkeen)

 



 

(Blogiteksti jatkuu)


Muuta: Suurin osa kirjoneuleesta neulotaan käyttämällä kahta väriä. Joissakin kohdissa


pääset kuitenkin harjoittelemaan kolmella värillä neulomista. Osa yksityiskohdista kannattaa lisätä jälkeenpäin neulomalla kaavio kahdella värillä ja jäljentämällä yksityiskohdat päälle kolmannella värillä.

Kuten ennenkin, pätkät näkyvät kuvina täällä blogissa sekä Facebookin SukkaSirkus-ryhmässä. Kokonainen, koottu ohje on maksullinen.


Kaikki Sirkus-klubilaiset saavat ohjeen pätkät suoraan sähköpostiin ladattavina tiedostoina. Yhteisneulonnan päätyttyä koko ohje lähetetään pdf-tiedostona jäsenille klubikirjeen mukana. Jos siis olet jo klubilainen, sinun ei tarvitse tehdä mitään! Saat ohjeen automaattisesti!Jos et ole klubilainen mutta jäsenyys kiinnostaa, voit tutustua halutessasi liittyä klubiin TÄÄLLÄ. Jos et ole klubilainen, voit liittyä yksittäiseen yhteisneulontaohjelmaan. Tämän palvelun hinta on 5,50€ (kokonaisuudessaan). Saat päivittäiset pätkät seuraavasta julkaisupäivästä lähtien ja neulonnan loputtua kootun ohjeen pdf-tiedostona. Voit tilata palvelun TÄÄLTÄ.


Alta voit nähdä luonnoksen eri väreissä, jotta pääset heti suunnittelemaan omia sukkiasi! Ohjeen mukaiset värit tulevat olemaan sinisävyiset. Iloista suunnittelua! Toivottavasti olet mukana!


-Mia




 


5 313 katselukertaa6 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
(Kaupallinen yhteistyö)

Osoitteesta

WWW.LANKAPUOTI.COM
löydät monipuolisesti langat ja tarvikkeet käsityöharrastukseen!

Sirkus-klubi 2024

26,90 €

26,90

Liittymällä jäseneksi saat:

Yhden vaihtuvan villasukkaohjeen joka kuukausi

Kaksi paitaohjetta ja kaksi pipo-ohjetta

Kaikki yhteisneulontaohjeet suoraan sähköpostiin

Pääsyn Sirkus-klubialueelle, mistä voit ladata ohjeet

Saat kk:n ohjeen myös sähköpostiisi kuun vaihteessa

Myyntilisenssi vuodelle 2024

Pääsyn blogin klubilaisille suunnattuun sisältöön

Jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka.

bottom of page